Wat kunnen wij voor u betekenen?
Occasions
Schadeherstel
Werkplaats
APK in Delft bij Zuidervaart Auto’s
Delft

APK keuring in Delft door een ervaren team bij Zuidervaart Auto’s

Als de Apk-keuring van uw auto in de regio Delft binnenkort verloopt wilt u natuurlijk niets liever dan uw auto laten keuren door een ervaren team. En dat ervaren team vindt u bij Zuidervaart Auto's in Delft! Wij zijn al jarenlang gevestigd in Delft en keuren alle type en merken auto's. Wilt u ook weer veilig de weg op? Maak dan vandaag nog een afspraak met Zuidervaart Auto's om uw auto APK te laten keuren.

Plan nu uw nieuwe Apk-Keuring

Wij vertellen u graag wanneer een Apk-keuring nodig is?

Weet u precies wanneer een APK-keuring nodig is van uw auto? En wist u ook dat niet alle auto's elk jaar gekeurd hoeven te worden? Wij vertellen u graag wanneer een Apk-keuring nodig is. Als uw benzine auto na 1 januari 2005 de weg is opgegaan dan is er na 4 jaar voor het eerst een keuring nodig. Daarna dienen zij om de 2 jaar gekeurd te worden. Auto’s die voor de datum van 1 januari 2005  de weg zijn opgegaan dienen gelijk vanaf het begin elk jaar nagelopen te worden en gekeurd. zijn geregistreerd, dienen vanaf het begin elk jaar nagelopen te worden. In het geval van dieselauto's die na 1 januari 2005 geregistreerd staan is het net weer even anders dan bij auto's die op benzine rijden. Een diesel auto wordt dan na drie jaar voor de eerste keer APK gekeurd, daarna ieder jaar. 

Wat houdt een Apk-keuring bij Zuidervaart Auto's in Delft in?

De Apk-keuring staat voor algemene periodieke keuring en is een Europees verplichte autokeuring. Deze wet is opgesteld om niet alleen de veiligheid in het verkeer te verhogen maar ook om het milieu zo goed mogelijk te beschermen.

Zuidervaart Auto's voert APK-keuringen uit voor alle merken en type auto's in Delft of omgeving. Bij een het APK keuren van een auto controleren wij altijd de volgende onderdelen:

  • Banden
  • Remmen
  • Verlichting
  • Carrosserie
  • Stuurrichting
  • Schokdempers
  • Uitlaatgassen
  • Wielophanging
  • Kentekenbewijs en andere documentatie

Wij bekijken per onderdeel of ze nog naar behoren werken. Mocht het zo zijn dat de onderdelen niet voldoende functioneren doet dit afbreuk aan uw veiligheid op de weg. Zo brengt u niet alleen uzelf in gevaar maar ook de mede weggebruikers. Om die situaties te voorkomen is er dus bij de wet vastgelegd dat de auto's periodiek nagekeken dienen te worden.

Zuidervaart Auto’s in Delft controleert en herstelt voor een geslaagde Apk-keuring!

De Apk-keuring is uitsluitend bedoeld om een auto te laten voldoen aan de wettelijk eisen en het behoud van de auto staat hier los van. Als wij tijdens de APK onderdelen tegenkomen die niet voldoen aan de gestelde normen nemen wij altijd eerst contact met u op voordat wij beginnen aan de benodigde reparaties. Uiteraard is het van belang om de reparaties uit te voeren om de auto te laten slagen voor de APK, maar dit gaat altijd met u in overleg. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan!.

Wilt u uw auto APK laten keuren in de regio Delft voordat de huidige keuring afloopt? Dan bent u bij Zuidervaart Auto’s aan hét juiste adres, wij zijn een deskundige garage die alle merken auto’s keurt, onderhoudt en herstelt! Heeft u uw auto bij Zuidervaart Auto’s gekocht? Dan is deze altijd voorzien van een nieuwe Apk-keuring, vaak dient de auto na een jaar weer gekeurd te worden.

LET OP. Wanneer u uw auto niet op tijd APK laat keuren en de laatste keuring verlopen is, rijdt u onverzekerd rond. Daarbij loopt u het risico op een boete van €140,-.

Neem contact op

Zuidervaart auto's logo
Zuidervaart auto's

Stel uw vraag

Apk-keuring | Delft

Footerlogos
Zuidervaart auto's logo
Zuidervaart auto's
Bij Zuidervaart Auto’s altijd een top occasion die bij u past

Copyright © 2021 Zuidervaart auto's | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM