Wat kunnen wij voor u betekenen?
Occasions
Schadeherstel
Werkplaats
Apk-keuring voor alle merken auto’s bij Zuidervaart Auto's
Apk-keuring

Laat uw auto APK keuren bij Zuidervaart Auto’s!

Verloopt de APK-keuring van uw auto bijna? Het is belangrijk om deze op tijd te laten keuren. Het rijden zonder geldige APK-keuring leidt namelijk niet alleen tot het risico op een boete, maar zonder geldige keuring rijdt u ook onverzekerd rond!

Plan nu uw nieuwe APK-Keuring

Snel en vakkundige APK-keuring voor iedere auto bij Zuidervaart Auto’s

Bent u op zoek naar een professionele garage in Delft om uw auto APK te laten keuren? Zuidervaart Auto's voert dagelijks APK-keuringen uit voor alle merken en type auto’s. We kijken of uw auto nog voldoet aan de gestelde veiligheidseisen en milieunormen. Mocht er iets zijn dat niet aan de eisen voldoet, zullen wij u hierover contacteren. We zullen u uitleggen wat niet voldoet aan de regels en hoe we dit willen repareren inclusief de verwachtte kosten die hieraan zijn verbonden. Door de vele jaren ervaring beschikken we over de juiste kennis om de keuring op een rechtvaardige manier uit te voeren.

Welke criteria zijn er bij een APK-keuring?

Zuidervaart Auto’s kent alle eisen waar een auto aan moet voldoen om te slagen voor de APK-keuring. De keuring bestaat uit 3 onderdelen, namelijk:

  • Verkeersveiligheid
  • Registratie
  • Milieu

Vooral de criteria milieu wordt steeds belangrijker en belangrijker. Met het milieu dat een steeds groter thema wordt in de politiek en de toename van auto’s op de weg, worden de regels van de APK-keuringen steeds meer toegespitst op het milieu. Lekkages moeten minimaal zijn en ook de uitlaatgassen worden gemeten. Daarnaast zijn filters verplicht bij dieselauto’s.

Bij verkeersveiligheid wordt gekeken naar criteria zoals juist werkende remmen, schokdempers, verlichting en meer. Een APK-keuring is geen garantie op een volledig schadevrije auto voor het aankomende jaar. Wel geeft dit aan dat de auto op moment van keuren voldoen aan de veiligheidswetten.

Bij Zuidervaart Auto’s betaalt u een vast bedrag voor de APK-keuring zelf. Eventueel nodige aanpassingen en reparaties worden extra in rekening gebracht, maar worden altijd met u overlegd.

Wilt u een afspraak maken voor uw APK-keuring? Bel nu met Zuidervaart Auto’s of vul ons contactformulier in!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Zuidervaart auto's logo
Zuidervaart auto's

Stel uw vraag

Apk-keuring

Footerlogos
Zuidervaart auto's logo
Zuidervaart auto's
Bij Zuidervaart Auto’s altijd een top occasion die bij u past

Copyright © 2023 Zuidervaart auto's | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM