Wat kunnen wij voor u betekenen?
Occasions
Schadeherstel
Werkplaats
Apk-keuring voor alle merken auto’s bij Zuidervaart Auto's
Apk-keuring

Apk-keuring voor alle merken auto’s bij Zuidervaart Auto's

Verloopt de Apk-keuring van uw auto bijna? Laat deze dan op tijd keuren. Het rijden zonder geldige Apk-keuring leidt namelijk niet alleen tot het risico op een boete, maar zonder geldige keuring rijdt u ook onverzekerd rond!

Plan nu uw nieuwe Apk-Keuring

Zuidervaart Auto’s Apk-keuringen in Delft

Woont u in de buurt van Delft en zoekt u een professionele garage om uw auto apk te laten keuren? Zuidervaart Auto's voert dagelijks Apk-keuringen uit voor alle merken en type auto’s. We kijken of uw auto nog voldoet aan de gestelde veiligheidseisen en milieunormen. Mocht er iets zijn dat niet aan de eisen voldoet, zullen wij u hierover contacteren. We zullen u uitleggen wat niet voldoet aan de regels en hoe we dit willen repareren inclusief de verwachtte kosten die hieraan zijn verbonden.

Criteria van een apk-keuring

Zuidervaart Auto’s kent alle eisen waar een auto aan moet voldoen om te slagen voor de Apk-keuring. De keuring bestaat uit 3 onderdelen:

  • Verkeersveiligheid
  • Registratie
  • Milieu

Zeker die laatste wordt tegenwoordig belangrijker en belangrijker. Met het milieu dat eens steeds groter thema wordt in de politiek en de toename van auto’s op de weg worden de regels van de Apk-keuringen steeds meer toegespitst op het milieu. Lekkages moeten minimaal zijn en ook de uitlaatgassen worden gemeten. Filters zijn verplicht bij dieselauto’s.

Onder verkeersveiligheid vallen criteria zoals juist werkende remmen, schokdempers, verlichting en meer. Een Apk-keuring is geen garantie op een volledig schadevrije auto voor het aankomende jaar. Wel geeft dit aan dat de auto op moment van keuren voldoen aan de veiligheidswetten.

Bij Zuidervaart Auto’s betaalt u een vast bedrag voor de Apk-keuring zelf. Eventueel nodige aanpassingen en reparaties worden extra in rekening gebracht maar worden altijd met u overlegd.

Een afspraak maken voor uw Apk-keuring? Bel nu met Zuidervaart Auto’s.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Zuidervaart auto's logo
Zuidervaart auto's

Stel uw vraag

Apk-keuring

Footerlogos
Zuidervaart auto's logo
Zuidervaart auto's
Bij Zuidervaart Auto’s altijd een top occasion die bij u past

Copyright © 2020 Zuidervaart auto's | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM